Grand Park Hotel Rovinj - usluga za pet plus

22.05.2019

U neposrednoj blizini starogradske jezgre Rovinja, Adris grupa otvorila je Grand Park Hotel Rovinj. Najluksuzniji je to hotel u Hrvatskoj i prvi s pet plus zvjezdica. Adris grupa time je kompletirala Monte Mulini, jednu od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu kojom je Rovinj preoblikovan u luksuznu turističku destinaciju.

Naš su doprinos raskoši ovog hotela izuzetno kvalitetni i prirodni pernati jastuci i popluni za 209 soba i apartmana. Suradnja s ovakvim hotelima najviše kategorije potvrđuje izvrsnost i preciznost u izradi naših proizvoda.

TURK d.o.o
Adresa : Matije Gupca 2, 10295 Kupljenovo
Telefon : 01 / 3393 650
Telefon : +385 1 3393 732
E-mail : karlo.turk@turk-tekstil.hr
OIB : 15531932355
© Turk d.o.o. 1991-2019
Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehnicke pomoći
Operativnog programa "konkurentnost i kohezija" iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“
Mi i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.
Prihvati i zatvori ili Saznaj više...