Vrhunska ponuda posteljine

Bez obzira želite li svom gostu u hotelu ili apartmanu pružiti nezaboravno iskustvo ili sebi uljepšati svakodnevni san, odaberite lijepo dizajniranu i kvalitetno izrađenu posteljinu.

 • Iskustvo i kvaliteta

  Na tržištu tekstila već 25 godina nudimo vrhunsku kvalitetu materijala i proizvoda
 • Prilagođeno vama

  Krojimo prema vašim dimenzijama, a možemo prihvatiti hitne, velike i male narudžbe
 • Ponuda posteljine

  Nudimo vam veliki izvor posteljine, plahte, prekrivača, jastuka, jastučnica i dječje posteljine

Zašto nam je važna kvaliteta posteljine?

Utonuti u udobnu, svježu i čistu posteljinu često može biti ono nešto što nam omogućuje miran i bezbrižan san. Budući da je posteljina na kojoj spavamo svakodnevno u direktnom dodiru s našom kožom, bitno je izabrati kvalitetnu tkaninu koja nam najviše odgovara i u kojoj se osjećamo najugodnije.

 • 100 % pamuk

  Najčešći odabir, vrlo izdržljiv i ugodan na dodir, poznat je po svojoj prozračnosti i mogućnosti da ljeti hladi, a zimi grije
 • Pamuk i poliester

  Dolaze u raznim oblicima, lako se održavaju te su izdržljivije zbog poliesterskih vlakana, a omjer pamuka i poliester možete odabrati sami
 • Svila

  Zbog luksuznog izgleda i dugotrajnih karakteristika postaje odabir mnogih kupaca; vrlo je lagana, mekana, prozračna ali u isto vrijeme i vrlo topla

Platno

100% pamuk ili mješavina pamuka i poliestera odlikuje se jednostavnošću izvedbe, izuzetne čvrstoće, a jednostavno je za održavanje i prihvatljive cijene.

Perkalj

Platno visoke kvalitete, čija visoka finoća pamučnih niti daje izgled meke, podatne i nježne tkanine. Lagane su i prozračne pa su odličan izbor za vruće ljetne mjesece.

Damast

Idealan izbor luksuzne kvalitete tkanina, bez ili s raznim geometrijskim ili ornamentalnim uzorcima koji su u istoj boji kao i podloga, ali se ističu sjajem zbog atlasnog veza.

Svilena posteljina

U našoj je ponudi ručno tkani svileni damast, visoke kvalitete, izrazitog sjaja koji je postojan nakon mnogobrojnih pranja i korištenja kako biste ponudili pravu kvalitetu.

Koristimo samo provjerene dobavljače s kojima poslujemo godinama te smo se uvjerili u njihovu kvalitetu.

Tražite posteljinu visoke kvalitete, brze isporuke i vrhunske izrade?

Napišite što biste željeli naručiti i naš će vas tim kontaktirati s neobaveznom ponudom i daljnjim koracima.

KONTAKTIRAJTE NAS