Pronađite odgovore na česta pitanja

 • Koji je rok isporuke naručenih proizvoda?

  Rok isporuke ovisi o količini i vrsti naručene robe, ali u prosjeku to bude od 30 do 45 dana. Rok naravno dogovaramo s vama i poštujemo.
 • Što znači oznaka GSM kod ručnika?

  Težina ručnika izražava se u gramima po kvadratnom metru (Grams per Square Metre = GSM). Što je veći GSM, ručnik je deblji i teži, a najčešće i mekaniji i bolje upija vodu.
 • Što znači oznaka TC kod posteljina?

  TC je skraćenica od engleskog naziva „thred count“, što je u prijevodu broj niti. On označava broj niti na kvadratnom inču tkanine, što je broj veći, tkanje je gušće, a tkanina glađa i izdržljivija. Kvaliteta tkanine ovisi o broju niti, ali isto tako ovisi i o tipu tkanine, odnosno duljini niti tkanine.
 • Gdje nabavljate materijal za proizvodnju?

  Na tržištu smo već dugi niz godina i svoje materijale nabavljamo samo od provjerenih partnera kojima vjerujemo i u čiju smo se kvalitetu uvjerili.
 • Možete li isporučiti robu u kratkom roku (hitno)?

  Naručenu robu možemo isporučiti u kratkom roku, ukoliko se vama pojavila hitna situacija. Rokove dogovaramo s vama i potvrđujemo tako da možete biti sigurni da ćete naručenu robu dobiti u dogovorenom roku.
 • Možete li isporučiti velike količine robe?

  Sve narudžbe odrađujemo s jednakim zadovoljstvom, bile one velike ili male, ali dugogodišnjim opremanjem hotela na Jadranskoj obali specijalizirali smo se za velike količine robe koje isporučujemo u najkraćem mogućem roku.
 • Trebam li prati ručnike kad mi stignu?

  Ručnike treba oprati kada stignu, prvo pranje im omogućuje da počnu upijati vodu. Preporučujemo da kod prvog pranja ne koristite omekšivač.
 • Trebam li oprati svoju posteljinu kada mi stigne?

  Preporučamo da ju operete na niskim temperaturama. Tkanina može imati specifičan miris zbog procesa proizvodnje kroz koji prolazi, a isto tako prvo pranje će joj omogućiti da se skupi na željenu veličinu.
 • Koliko je skupljanje materijala nakon pranja?

  Prosječno skupljanje nakon prvog pranja je 3-4%, a prilikom svih naknadnih pranja nema skupljanja. Mi uračunamo skupljanje prilikom izrade posteljina tako da nakon prvog pranja ona bude točno onakva kakvu ste naručili.

Imate još pitanja za naš tim?

Slobodno nam se obratite i odgovaramo u kratkom roku.

POSTAVITE PITANJE